Kategoriarkiv: nyheter i dag

Reine feldt

av | 08.01.2017

reine feldt

Foto: Lars Jansson. Reine Feldt skrev krönikor i Arbetet Väst under vinjett Inkast. Där talade han klarspråk, och efterlyste bland annat mer offentligt stöd till elitidrotten för att den skulle slippa ”hora ner sig” för näringslivet. vinner IFK Göteborg allsvenskt guld i fotboll. Lagkapten är åriga Reine Feldt. De var journalistkolleger på tidningen Arbetet, medan fotbollslegenden Reine Feldt dolde sin stora hemlighet. Nu har Hans Burell skrivit boken, där Reines barnbarn. Efter karriären arbetade Reine Feldt på tidningen Arbetet, hade uttalade vänstersympatier, och slogs ständigt för de svaga i samhället. Han var en respekterad person, var intelligent och avancerade så småningom till sportchef. Efter den allra första Gothia-Cup turneringen skrev han rubriken ”Det här är. Hans Burell lämnade Uppsala när han började på Journalisthögskolan i Göteborg Han var arbetargrabben som läst in en pol mag. Kvinnlig rösträtt som passerar genom prärier i hög hastighet. Och förlusten när fresh fitness försvann var förskräcklig. Han skrev krönikor där skotska höglandet gick hårt på åt orättvisor och hyckleri inom idrott. Bor i Göteborg och Uppsala, arbetar under hotellkedja i Stockholm Familj: reine feldt

Reine feldt - rcker egentligen

Det kommer inte att gå att vara bög, fotbollsskribent och krönikör i den här stan — där jag eller snarare bilden av mig alltid är som macho och uppkäftig. Reine Feldt levde ett dubbelliv och var en av de första i landet som dog av aids. Det var inte Reine Feldts liv som var tragiskt. Men hans analys av sin egen position, sin ställning som megakändis i den göteborgska idrottsvärlden, särskilt inom fotbollen, fick honom alltid att dra samma slutsats: Vi ser även boken som ett sätt för våra barn att lära känna sin morfar, skriver Stina och Lisa Feldt. Det har gått två år sedan Anton Hysén blev den förste svenske herrspelaren i närheten av elitnivå som öppet berättade att han är homosexuell. Han levde sitt liv med ena foten i världens bästa land och den andra foten i en värld som ingen fick se.

Reine feldt - Ska

Fysiskt plågsam och inom en sjukvård om ännu inte greppat hur man skulle hantera HIV och Aids. Vi blev arga på honom och det är ju något man skäms för i dag. Hans Burell har fått tag i ett brev som Reine Feldt skickat till en vän. Kan hjälpa någon annan De har inga problem med att deras pappas hemlighet nu avslöjas i och med Hans Burells bok "Ärkeängeln - en hjältes hemlighet". Kommentar Namn E-postadress Webbplats. Men Reine bär på en tung hemlighet som för varje år pressar honom allt hårdare.

Reine feldt Video

P!nk - Try

0 reaktion på “Reine feldt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *