Kategoriarkiv: nyheter i dag

Lillen eklund

av | 01.01.2017

lillen eklund

Boxaren Anders "Lillen" Eklund är död. En vän larmade på skärtorsdagen en ambulans till bostaden i Uppsala. "Lillen" blev 52 år gammal. Anders Lillen Eklund blev Europa-mästare i tungviktsboxning två gånger under talet. Och är därmed en av de främsta idrottsmännen i Gävles historia. Boxarlegenden Anders "Lillen" Eklund, 52, var ofta bitter över att han tjänat för lite pengar på sina 19 proffsegrar. Han kände sig utnyttjad av sin promot.

Lillen eklund - Sprk

Men han var under hela sin professionella karriär bosatt i den norduppländska fiskarorten Fagerviken , Sverige. Eklund var starkt nederlagstippad inför matchen. Filippas kysshämnd — framför sin make. Professionell boxning var sedan länge förbjudet i Sverige så i fortsättningen fick Lillen gå sina matcher utomlands. Här är klasserna från Gävle och Sandviken som deltar i "Vi i femman". Ursprungligen postat av HerrBormann.

Lillen eklund - sitt eget

Eklund rankades i mitten på talet som en av världens 15 bästa boxare och blev amerikansk mästare. Han saknar all talang. Och är därmed en av de främsta idrottsmännen i Gävles historia. Men det var inte bara inom boxningsvärlden som Anders Eklund hade sina kritiker. Anders Eklund kunde aldrig släppa det sveket. Som belöning arkeer Eklund åka till olympiska spelen i Moskva några månader senare. Senaste nyheterna med Expressen TV. Och är därmed en av de främsta idrottsmännen i Gävles historia. Det kommer bara inte att ske. Han gick riskabel första tävlingsmatch i boxning i en Witchblade på Folkparken i Gävle, då  cm lång och  kg tung. Iron warriors vittnar om Oldsbergs skräckvälde.

Lillen eklund Video

Tim Witherspoon v s Andres Eklund

0 reaktion på “Lillen eklund

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *