Kategoriarkiv: nyheter i dag

Kökspanna

av | 21.01.2017

kökspanna

VATTENMANTLAD KÖKSPANNA Kökspanna NG och Lincar är en serie modeller av vattenmantlade kökspannor för centraluppvärming, varmvattenförsörjning (i kombination med ackumulatortank) och matlagning som är effektiva, prisvärda och snygga. Kökspanna. Med Wamslers kökspannor kan du samtidigt som du värmer upp ditt hus med radiatorer och tappvarmvatten också laga mat på stålhällen. För en kökspanna, där välbehag och glädje står i brännpunkten, behöver man precis som till välsmakande mat riktiga ingredienser och nödvändig fackkunskap. Material som använts framgångsrikt sedan århundranden i kombination med modern teknik, kompetenta mä. kökspanna

Kökspanna - ver bikarbonat

En höger kökspanna har skorstensanslutning till höger och eldstaden till vänster framifrån sett. K vit 50 cm 22 kW. Eldstadens volym är på hela 30 liter, vilket är den största i Wamslers vedspis sortiment. Spisen tar 50 cm lång ved och även ugnen blir i detta fall större. W vit 8 kW. Kökspanna Lincar tillverkas av Lincar som är en av italiens största tillverake av eldstäder.

Kökspanna - relaterade

Finns i höger och vänster utförande. Uteluftsanslutning samt belysning i ugnen. Lock och anslutningssats medföljer utan extra kostnad. Lock finns som extra tillbehör. Tipsa  Mejla  Facebook  Twitter. Din försäljare av eldstäder. Läs mer om Braland C25 Kolloidalt silver C23 Kökspannan C 23 har 50 euros to sek hel häll med värmezoner som du kan laga mat som på selmas vanlig vedspis. Våra produkter är miljövänliga, snygga, prisvärda och har aircondition jula garantier. Kökspanna NG finns med skorstensanslutning omni betyder på höger och vänster sida. Kökspanna-vattenmantlad kökspanna, Kampanj Annons-ID Man kan nyttja solens energi under ca 6 månader för att kunna få varmvatten till sitt hus.

0 reaktion på “Kökspanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *